Кадър бТВШефът на БСЛ коментира пандемията и ваксините, и отправи апел

...
Кадър бТВШефът на БСЛ коментира пандемията и ваксините, и отправи апел
Коментари Харесай

Шефът на БСЛ: Слушайте какво казват от щаба, а не другите какво казват по телевизиите

Кадър бТВ

Шефът на БСЛ разяснява пандемията и ваксините, и насочи зов към българите на кого би трябвало да се доверяват за ковид.  В изискванията на зараза и изключително състояние страната е длъжна да обезпечи всички документи и документи да бъдат безвъзмездни и тя го направи. Ние разясняваме, че за имунизацията и документа е платила страната. В интервала на изключителното състояние, когато страната покрива тези разноски, никой няма право да взима пари. Това съобщи доктор Иван Маджаров, ръководител на БЛС в студиото на утринния блок на BTV.

„ Винаги е по-добре да се вслушваме в това, което споделя щабът, а не във всеки, който излезе по малкия екран “, сподели доктор Маджаров по тематиката за разхлабването на ограниченията. Според него единственият континент, който не можа да се оправи с пандемията е Европа.

„ Стига сме говорили за лекарите и здравната система. Проблемът е в здравето на хората. Здравната система работи, само че от цялата тази вълна хората са тези, които ще останат с повредено здраве “, сподели той по отношение на положението на здравната система.

Като положителни образци за справяне с рецесията доктор Маджаров уточни Китай, Виетнам, Сингапур и Нова Зеландия. Той подлага на критика политиката на здравната каса, която признава разноски по лекуването от ковид единствено на човек, който има PCR тест, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР